KVX Innovations Ltd.

 info@kvx-innovations.com 

Üdvözöljük a KVX Innovations honlapján!

A KVX Innovations a fuvarozási és logisztikai szegmensben szerzett vevői és szolgáltatói tapasztalatokkal rendelkező szakemberek által került megalapításra. Ennek alapján a cégcsoport induló tevékenysége a fuvarozási és logisztikai oktatás, kiszervezett logisztikai feladatok ellátása volt.

Az ezen területhez kapcsolódó tanácsadás mellett egy a fuvarozási és logisztikai beszerzést támogató szoftver megalkotása indította el a szoftvermenedzsment üzletágat külön cégbe szervezve, amely azóta egy az iparágtól eltérő (filmrajongók számára fejlesztett) szoftvert is kitalált, megalkotott és azzal a nemzetközi piacra lépett.

Az alapítók méltán világhírű Tokaj-Hegyalja régió borainak megismertetése céljából létrehoztak egy a térségbe irányuló borturizmus tevékenységre épülő leányvállalatot, amely utazási iroda engedéllyel funkcionál. A Tokaj-Hegyalja borvidék mellett egy másik közkedvelt utazási célpont és borkészítéséről is ismert térség, Szicília is felkerült az szervezett utak listájára különféle színes programokkal.

A turizmus szakirány és a filmek szeretete kombinációjaként kiépült a filmturizmus üzletág is, amely budapesti és szicíliai filmforgatási helyszínekre  kalauzolja el a cégcsoport utasait, illetve más filmes programokkal kombinálja a túrákat. A programcsomagok városlátogatásokkal (kiemelten UNESCO világörökség helyszínek), borkóstolókkal, étkezéssel, szállásokkal, csapatépítőkkel kiegészítve is elérhetők.

Tekintettel arra, hogy a cégcsoport alapítói több évtizede az üztleti szférában dolgoznak, így tisztában vannak azzal, hogy mik a kritériumai egy jól megszervezett üzleti útnak, kiállítás látogatásnak, vásáron részvételnek, ezért felhasználva ezt az ismeretet és a turizmusban kialakított kapcsolatrendszert, az üzleti turizmus is a portfolió részét képezi, kiemelten a MICE szegmens.

A fentiek alapján Cégünk 3 területen nyújt szolgáltatásokat leányvállalatai, befektetései által. Mozgóképes ízelítőket a 3 terület  tevékenységéből a cégcsoport YouTube csatornáján lehet találni!

Lépjen be az Önt érdeklő világba!

FUVAROZÁS ÉS LOGISZTIKAI TÁMOGATÁS

Fuvarozási ismeretek oktatása,
Kiszervezett logisztikai feladatok ellátása
Szolgáltató beszerzés támogatás

software management

SZOFTVERMENEDZSMENT

Beszerzés támogató szoftver
Filmértékelő szoftver
Tárgyi eszköz nyilvántartó szoftver

TURIZMUS

Borturizmus
Filmes turizmus, forgatási helyszínek
MICE üzleti turizmus

MÁRKÁINK